Tips

Dragoonfly sminkblogg

Charlotte

En sminkblogg för alla smaker!


Diplomerad Makeup Artist som bloggar om just smink och skönhet. Makeups, tips&tricks och inspirerande motivation är vad du hittar här. Alla har vi drömmar, mina drömmar är stora och det är upp till mig att kämpa för att de ska slå in en vacker dag.

Välkommen!


Jag skriver precis så som jag tänker, jag svär, jag mummlar med fingrarna och jag kan verka totalt dum i huvudet men sådan är jag :)


Facebook: Dragoonfly makeup art
Instagram:
Dragoonfly

Kontakta mig:
Draagoon_fly@hotmail.com

Kategorier

Everyday sminkningar Gastric bypass Makeup Utbildningen Nail my day Inspiration Bloggen Smink Tips&Tricks photoshoot Halloween makeup Skönhet recensioner & Swatches Weddingbells Fråga läsarna Håruppsättning Makeup Kläder Frågor och svar Jag sminkar dig Photo

Links

Latest post

RSS Feed bloglovin Follow with Bloglovin'

MUS - Cake eyeliner

Tuesday 3 June 2014

Jepp, inser att jag är väldigt sen när det kommer till cake eyeliners och definitivt väldigt sen med att testa Make up store's cake eyeliner! Men...

Jag har testat den några gånger nu och den ger en fin, svart nyans, relativt lätt att arbeta med och som med alla deras produkter, ser väldigt stilfull och lockande ut! Jag har dock två negativa punkter om den här produkten..

1. Måste alltid ha vatten i närheten, antingen i ett litet glas (jag använder äggkopp) eller en liten sprejflaska då cake eyelinern ska blandas med vatten för att fungera.

2. Kan vara svårt att veta hur mycket vatten är rätt mängd, blir det för mycket så blir eyelinern lätt grådaskig och ser inte alls bra ut och tar man för lite blir det väldigt svårt att få till en snygg liner.


Men, när man väl får till rätt mängd så blir det en väldigt snygg liner!



Jag köpte min via www.bangerhead.se där de har sjuuuukt mycket produkter att välja mellan och även en massa olika märken! Super om man frågar mig! De var dessutom väldigt snabba med leveransen och det är alltid ett stort plus ;)

Was written Tue 3 Jun 2014, 15:43 | Direct link recensioner & Swatches  

Concealer - sheer cover

Monday 1 October 2012

Fick förfrågan om att visa hur bra concealern från Sheer Cover täcker och ser ut.

Som ni kan läsa så är första bilden helt osminkad, andra bilden är med enbart concealern och tredje bilden är med "Fit me" foundation nr 110 och 120 + fixade bryn och mascara för att ni skulle kunna se hur det blev som helhet.


Här nedanför har jag ringat in en röd prick som jag har precis efter ögonbrynet och concealern täcker den utan några problem! Även det röda och mörka under ögonen och den jämnar ut fint. Dock så tycker jag att det ser hemskt ut om man går med bara concealer och ingen foundation :)

Was written Mon 1 Oct 2012, 19:48 | Direct link recensioner & Swatches  

Gina Tricot Beauty

Sunday 25 March 2012

Vet inte riktigt när de började med smink men idag, när jag fick syn på den lilla hörnan med smink så var jag ju tvungen att gå fram och pilla lite, klämma och känna ni vet. Jag måste säga det att när jag testade ögonskuggor på handen, utan primer, så var min första tanke "wow" då de var jättefint pigmenterade, bra skarp färg och priset är ju bara att dö för! Lika så med läppstiften, jag testade 3 olika färger som gick mot de rosa/röda hållet men föll för de som hade en aning korallfärg i sig.



Skuggan jag köpte är nr 57 Earth och är en underbar mustig brun/grå/lila men skimmer i, kostar 39 kr, tror den kommer bli en stor favorit på mina ögon! Läppstiftet nr 03 Read my lips ser rött ut på bild (beroende på bildinställningar på datorn) men om man jämför detta och de två andra var detta mer korall/orange. Krämig och fin konsistens, mycket pigmentering och luktar gott. Kostar 59 kr.

Was written Sun 25 Mar 2012, 19:30 | Direct link recensioner & Swatches  

Elf lipstick

Thursday 19 January 2012

Bland produkterna jag beställde var läppstiften "Voodoo" och "Gypsy" med och idag har jag testat de!

I verkligheten ser färgerna väldigt lika ut i nerdämpad belysning men så fort man ställer sig vid fönstret eller om man fotograferar de så ser man klart och tydligt att det ena är rött och det andra är rosa.

Båda är mycket pigmenterade, lätta att applicera och de luktar väldigt gott!


För 15 kr tycker jag att de gör sitt jobb och jag kommer definitivt att använda bägge två väldigt mycket.


"Gypsy" är den här knallrosa nyansen som jag tror kommer fungera perfekt om man vill ha lite uppmärksamhet på läpparna!


"Voodoo" är en mörk röd nyans som jag tror kan fungera sjukt bra om man vill ha lite vampig look. Lägg en mörk läpp penna under så blir läppstiftet mörkare och då snyggt vampigt.




(Färgerna kan skilja sig lite! Jag har fotograferat utan blixt på bägge två men det hade hunnit bli lite mörkare när jag fotograferade "Voodoo")

Was written Thu 19 Jan 2012, 17:07 | Direct link recensioner & Swatches  

Claudia cosmetics - Kajal pencil

Thursday 5 January 2012

Var iväg på Coop och skulle handla och mina ögon drogs direkt till denna kajalpennan från Claudia cosmetics!

För er som kanske märkt det så använder jag deras läpp pennor rätt så mycket, de kanske inte är de bästa men jag tycker att de fungerar utmärkt! De har en lagom konsistens som inte är för hård eller för mjuk, ger inte alldeles för mycket färg och kladd på läpparna och på så sätt räcker det fint med bara läpp pennan på läpparna för att få en tjusig look.

Den är kostar 15 kr på Coop just nu (i Landskrona) och då kan jag inte avstå! Tyvärr så står det inget pris på deras hemsida så jag kan inte säga om den kostar 15 kr i vanliga fall (vilket jag tvivlar på) eller hur mycket Coop sänkt priset. Men iaf..


För 15 kr tycker jag att det gör ett utmärkt jobb! Den är väldigt krämig, vilket gör att den är lätt att applicera och samtidigt ge bra färg.
Det tunna strecket är när jag drog pennan vääldigt löst och nätt medan den andra är när jag drog normalt och lite tjockare för att se färgen och som sagt, den är godkänd i mina ögon :)

Was written Thu 5 Jan 2012, 18:26 | Direct link recensioner & Swatches