Tips

Dragoonfly sminkblogg

Charlotte

En sminkblogg för alla smaker!


Diplomerad Makeup Artist som bloggar om just smink och skönhet. Makeups, tips&tricks och inspirerande motivation är vad du hittar här. Alla har vi drömmar, mina drömmar är stora och det är upp till mig att kämpa för att de ska slå in en vacker dag.

Välkommen!


Jag skriver precis så som jag tänker, jag svär, jag mummlar med fingrarna och jag kan verka totalt dum i huvudet men sådan är jag :)


Facebook: Dragoonfly makeup art
Instagram:
Dragoonfly

Kontakta mig:
Draagoon_fly@hotmail.com

Kategorier

Everyday sminkningar Gastric bypass Makeup Utbildningen Nail my day Inspiration Bloggen Smink Tips&Tricks photoshoot Halloween makeup Skönhet recensioner & Swatches Weddingbells Fråga läsarna Håruppsättning Makeup Kläder Frågor och svar Jag sminkar dig Photo

Links

Latest post

RSS Feed bloglovin Follow with Bloglovin'

MUS - Cake eyeliner

Tuesday 3 June 2014

Jepp, inser att jag är väldigt sen när det kommer till cake eyeliners och definitivt väldigt sen med att testa Make up store's cake eyeliner! Men...

Jag har testat den några gånger nu och den ger en fin, svart nyans, relativt lätt att arbeta med och som med alla deras produkter, ser väldigt stilfull och lockande ut! Jag har dock två negativa punkter om den här produkten..

1. Måste alltid ha vatten i närheten, antingen i ett litet glas (jag använder äggkopp) eller en liten sprejflaska då cake eyelinern ska blandas med vatten för att fungera.

2. Kan vara svårt att veta hur mycket vatten är rätt mängd, blir det för mycket så blir eyelinern lätt grådaskig och ser inte alls bra ut och tar man för lite blir det väldigt svårt att få till en snygg liner.


Men, när man väl får till rätt mängd så blir det en väldigt snygg liner!Jag köpte min via www.bangerhead.se där de har sjuuuukt mycket produkter att välja mellan och även en massa olika märken! Super om man frågar mig! De var dessutom väldigt snabba med leveransen och det är alltid ett stort plus ;)

Was written Tue 3 Jun 2014, 15:43 | Direct link recensioner & Swatches  
smink dragoonfly makeup sminkning mus make up store products makeup artist cake eyeliner beauty eyes